برندگان چالش نوآوری «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستوران‌های دانشگاه» اعلام شدند
1398-02-31

برندگان چالش نوآوری «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستورانهای دانشگاه» اعلام شدند

پیرو برگزاری چالش «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستوران‌های دانشگاه»، برندگان نهایی این چالش معرفی شدند. بر اساس ارزیابی هیئت داوران، تیم متشکل از آقایان صادقی بیدشکی، علی رنجبر و امیر آجرلو حائز رتبة دوم و تیم آقایان رضا کرمی، محمد نیک صفت و خانم مریم طاهری گلپایگانی حائز رتبه سوم شده و جوایز 30.000.000 ریالی و 20.000.000 ریالی جایزه را به خود اختصاص دادند. این چالش که در چارچوب طرح تحول به‌توان دانشجو به‌عنوان یکی از اقدامات نوآورانة مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در مسیر راهبرد دانشگاه تهران- دانشگاه کارآفرین طراحی و هدف حل مسائل و چالش‌های فناوری اطلاعات دانشگاه با بهره‌گیری از توان دانشجویان را دنبال می‌کرد، دستاوردهای ارزشمندی را برای دانشگاه به‌همراه داشت.

در این چالش که در آبان ماه سال 1397 از سوی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه برگزار گردید، در دور نخست 65 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های متختلف (تهران، علوم پزشکی تهران،شریف٬ علم و صنعت و ...) و از رشته‌های مختلف (برق، کامپیوتر، مدیریت،عمران، زیست شناسی، مهندسی فضای سبز و... ) در قالب 54 تیم ایده‌های خود را برای ثبت در این چالش ارائه دادند. بر اساس فرآیند تعریف شده، در دور نخست و ارزیابی چکیده‌ها، 34 ایده انتخاب شدند که صاحبان ایده، جزییات ایدة خود را در قالب ارائه شده از سوی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی در اختیار این مرکز قرار دادند. در مرحلة بعدی داوری،‌ از میان طرح‌های تفصیلی ارائه شده 8 طرح به مرحلة نهایی راه یافتند. این 8 تیم در دو جلسة داوری که با حضور داورانی از مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی، اساتید دانشکده برق و کامپیوتر و نمایندگان کسب و کارهای فعال کشور در حوزة فناوری اطلاعات و سرمایه‌گذاری خطرپذیر برگزار شد، جزییات طرح‌های خود را مطرح کرده و به پرسش‌های داوران پاسخ دادند.

بر اساس رای نهایی هیئت داوران، هیچ یک از تیم‌ها حائز رتبة برتر این چالش نشدند و تیم‌های آقایان حسین صادقی بیدشکی و رضا کرمی به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند. بر اساس دستورالعمل برگزاری چالش‌های نوآوری فناوری اطلاعات دانشگاه، مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی اهتمام خود را به شکل‌گیری کسب و کارهای نوآور با محوریت دانشجویان دانشگاه تهران به‌منظور ارتقای سطح خدمات فناوری اطلاعات در دانشگاه را به‌عنوان یک فعالیت محوری دنبال می‌کند. در این مسیر، این مرکز علاوه بر اعطای جوایز اعلام شده، تمامی زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای عملیاتی شدن ایده‌های نام‌برده در چارچوب مدل‌های کسب و کار تأیید شده در اختیار این تیم‌ها قرار خواهد داد.

لازم به ذکر است، موفقیت بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان در پاسخ‌گویی به نیازهای فناوری اطلاعات دانشگاه، زمینه را برای راه‌اندازی باشگاه نوآوریهای دیجیتال دانشگاه تهران را که با محوریت طرح‌های نوآورانة دانشجویان و اساتید دانشگاه تشکیل خواهد شد فراهم کرده است که به‌زودی و با همکاری اجرایی دانشجویان دانشگاه تشکیل خواهد شد. برای آگاهی بیشتر در این زمینه می‌توانید از طریق رایانامه citc@ut.ac.ir با این باشگاه در ارتباط باشید.