1. برندگان چالش نوآوری «طراحی راهکاری نوآورانه برای تحویل غذای رزرو شده توسط سامانه تغذیه در رستوران‌های دانشگاه» اعلام شدند
2. اعلام چکیده‌های پذیرفته شده‌
در این مرحله 54 طرح توسط شرکت‌کنندگان در سامانه بارگزاری شد و همه‌ی این طرح‌های مورد داوری قرار گرفتند. پس از تکمیل فرآیند داوری، 34 طرح توسط داوران مورد تایید قرار گرفتند و 20 طرح باقی‌مانده از روند داوری خارج شدند. شرکت‌کنندگانی که چکیده طرح آن‌ها پذیرفته شده است، می‌بایست تا تاریخ 97/09/14 مشروح ایده‌ی خود ارسال نمایند.
3. زمان برگزاری دومین جلسه پرسش و پاسخ
دومین جلسه پرسش و پاسخ در روز چهارشنبه مورخ 97/08/30، ساعت 10:30 در محل ساختمان جدید برق و کامپیوتر، طبقه دوم، کلاس 219 برگزار خواهد شد.
4. زمان اعلام نتایج داوری چکیده طرح
با توجه به استقبال گسترده از مسابقه، در این مرحله 54 چکیده در سامانه بارگزاری شده است. به دلیل حجم بالای چکیده‌ها نتایج داوری به تدریج تا تاریخ 97/08/29 به شرکت کنندگان اعلام خواهد شد.
5. زمان اعلام نتایج داوری چکیده‌
با توجه به حجم بالای چکیده‌های ارسالی، زمان اعلام نتایج داوری چکیده‌ها متعاقباً از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.
6. تمدید زمان ارسال چکیده‌ها
با توجه به استقبال گسترده از مسابقه، زمان ارسال چکیده‌ها تا روز سه‌شنبه مورخ 97/08/22 تمدید شد. لازم به‌ذکر است که امکان تمدید مجدد این تاریخ وجود نخواهد داشت.
7. نخستین نشست پرسش و پاسخ
برگزاری نخستین نشست پرسش و پاسخ مسابقه در دانشکده برق و کامپیوتر